Мобилен БелотОНЛАЙН Града на Куиза (conquiztador)

играй Града на Куиза
  • Играчи:2 до 3
  • Добавена:05.09.2014
  • Днес:0 игри
  • На линия:0
  • Играещи сега:0
ПРАВИЛА СТАРТ ИГРА

СКРИЙНШОТИ

conquiztador screenshot conquiztador screenshot conquiztador screenshot conquiztador screenshot conquiztador screenshot conquiztador screenshot conquiztador screenshot

ОПИСАНИЕ

Града на Куиза, както conquiztador е игра на знания, стратегия и късмет. Играта е подобна на conquiztador. Трябва да отговаряш на въпроси, да завземаш територии и да унищожаваш противници. Има много видове въпроси, сред които картинкови, текстови и числови.
Играй безплатно Града на Куиза или играй други онлайн игри.

КЛАСАЦИИ (само за ВИП)

  • ТОП ИГРАЧИ
  • НАЙ-АКТИВНИ ДНЕС
  • ТОП ЗА ДЕНЯ
  • ТОП ЗА СЕДМИЦАТА
  • ТОП ЗА МЕСЕЦА

ПРАВИЛА НА Града на Куиза

Града на Куиза (conquiztador) е игра за двама или трима играчи в която се изискват знания, стратегия и малко късмет за да спечелиш! Играта е подобна на conquiztador - т.е. трябва да отговаряш на въпроси, като с правилни отговори превземаш или нападаш сгради, което ще те издигне като умен и храбър завоевател и ще повиши твоя ранг.


Играта е разделена на 2 части - превземане и атака.


Превземане:


При превземане играчите завземат сгради от града, като самата карта е разделена на 12 сгради. Всяка сграда е обвързана с определен тип въпроси, така че щом превземеш например стадиона - другите играчи за да го атакуват и превземат - трябва да отговарят на въпроси от категория "спорт".


Завземането на сграда става чрез верен отговор на зададен въпрос. Въпрос се задава на всички играчи и най-добрият отговор печели сграда. Въпроси се задават до изчерпване на сградите на картата.


Съществуват 2 типа въпроси - текстови и картинкови. Съществуват и 2 типа отговори - АБЦД и числов.


След превземане на всички сгради следва:


Атака:


В режим атака, играчите се атакуват един друг с цел превземане на чужда сграда. При успех, превзетата територия се оцветява с цвета на атакуващия играч и атакувания прехвърля от своите точки на атакуващия! Всеки играч си има база която си има „здраве“. При всяка атака на базата здравето намалява с 1 и когато стане 0 атакувания играч губи всичките си територии и точки, като съответно ги прехвърля на атакуващия! Базата е първата сграда която всеки играч е завзел

При атаката всеки играч атакува в точно определен момент. Всеки играч може да атакува точно по един играч и след като приключи атаката идва ред на следващият играч. Реда се определя от картата на атака която се показва горе в ляво!


Точки:


Всеки играч притежава няколко вида точки които се трупат със играта му и са видими в профила му

-Брой игри Това е общият брой на игрите които играчът е играл.

-Загуби Това е броя на загубените игри.

-Победи Това е броя на спечелените игри.

-Ранг Това е силата на играча (в звезди) според ЕЛО точките му. ЕЛО точките зависят от броя победи и силата на противниците с които всеки играе. Повече за тях прочетете ТУК